Hurtig forsendelse

DANSK WEBSHOP

Gratis levering over 500 DKK

Indlæg

Anmeldelse: NATURIGIN bæredygtig rutine

Idabenedicte, hårpleje, hudpleje

Anmeldelse af de nye NATURIGIN produkter. Den danske influencer Ida Benedicte (@idabenedicte_) har testet vores nye produkter, og har i den forbindelse skrevet dette blogpost 🌱  Besøg hendes hjemmeside her: https://circleliving.dk/
Forfængelig – ja, det er jeg, både i forhold til det ydre og det indre. Jeg kan godt lide kvalitet og produkter som er uden skidt kemi og hvor der også er tænkt over emballagen. NATURIGIN opfylder begge dele og mere til. Jeg har det seneste stykke tid testet en række hår/hud pleje produkter fra mærket. Jeg startede med shampoo og Conditioneren, som bare gav mig total frisør følelse. Duften og følelsen af volume da den bare skummede lækkert op i håret.
Derudover har tørahampooen været genial i hverdagene. Med en baby på armen det meste af dagen er det ikke altid at dagens bad nåes i starten af dagen, så der er den en life saver. Det jeg specielt godt kan lide ved den, er at den ikke ligger et tykt hvidt pulver lag i hovedebunden – den er let og god.

Jeg har også brugt deres krops vask, intim sæbe og bodylotion – virkelig også tre skønne produkter. NATURIGIN har faktisk imponeret mig rigtig meget, så serien forbliver i mit badeværelse fremover. De er uden kemi, har tre certificeringer og plejer lige som jeg ønsker.

Certificeringer:
• CERTIFIED NORDIC SWAN ECOLABEL.
• CERTIFIED ORGANIC INGREDIENTS.
• CERTIFIED VEGAN.
• EMBALLAGEN ER LAVET AF GENANVENDT PLAST FRA HAVET.