Hurtig forsendelse

DANSK WEBSHOP

Gratis levering over 500 DKK

Indlæg

Anmeldelse: Min bæredygtige hårpleje rutine med NATURIGIN

Besma, anbefaling, hårpleje

Skønne Besma, der står bag bloggen Curiously Conscious, har testet en række af vores nye produkter, og hun er heldigvis begejstret! Nu kan du læse hendes blogpost om oplevelsen: Jeg elsker et ægte “hair-swoosh” moment. Det sker på de bedste tidspunkter, på gode hårdage, når der er lav vind, og min selvtillid er høj. Men det kan være svært at få det resultat med bæredygtig hårpleje. Hele produktlinjen er lavet i Danmark. Derudover benytter NATURIGIN så mange genanvendte og genanvendelige materialer i deres emballage som muligt. 
Forskellige hårpleje produkter er ikke lavet og produceret på samme måde. Der sker mange ting i de forskellige formularer, i alt lige fra shampoos og conditioners til sprays og beskyttelse. Og det kan være svært at opnå en balance mellem naturlige ingredienser, øko-venlig emballage og evnen til at give glansfuldt hår. 

Heldigvis opdagede jeg NATURIGIN helt tilbage i 2018, da jeg ledte efter en naturlig hjemme hårfarve. Nu er det danske hårfarvnings-brand tilbage med en række hårpleje produkter, som plejer, beskytter og holder mit hår skinnende og sundt. Jeg elsker det! 
Introduktion til NATURIGINs bæredygtige hårpleje produkter:

Jeg er vild med NATURIGIN, fordi de fokuserer på hele livscyklussen af deres produktlinje, og arbejder på at gøre deres produkter så skånsomme som muligt for både helbred, dyrevelfærd og miljø. 

NATURIGIN bruger certificerede økologiske ingredienser, alle produkter er cruelty-free, og mange af dem er også certificeret af The Vegan Society. 

Hele produktlinjen er lavet i Danmark. Derudover benytter NATURIGIN så mange genanvendte og genanvendelige materialer i deres emballage som muligt. 

Den helt nye linje af bæredygtig hårpleje inkluderer: 

Jeg har været heldig, og prøvet nogle af de nye produkter! Min sædvanlige rutine består af shampoo, conditioner, beskyttende spray og en god omgang tørshampoo, så jeg gik efter den samme type produkter. Jeg valgte til Colour Lock serien, fordi alt hvad der kan pleje min hårfarve så den er skinnende længere, er guld værd.

Herunder kan i se hvordan det gik, da jeg tilføjede NATURIGINs produkter til min hårplejerutine: 

NATURIGIN Colour Lock Shampoo & Conditioner

Jeg farver ofte mit hår (og har gjort det, siden jeg var 17!) derfor kigger jeg altid efter hårplejeprodukter, som passer godt på mit farvede hår og giver et skinnende resultat. NATURIGINs Colour Lock Shampoo har en mild formular, som renser mit hår og efterlader det sundt og skinnende. Den har virkelig gjort meget godt for mit hår! 

Jeg er vild med at shampoo’en er flydende og skummer minimalt når den påføres. Det giver den der rene følelse, da der ikke er behov for at bruge barske ingredienser som SLS.  

For at få det bedste resultat, bruger jeg selvfølgelig også NATURIGINs Colour Lock Conditioner. Denne cremede balsam føles så lækker og fordeles nemt i hårets længder, og så holder den også håret blødt mellem hårvaske.

NATURIGIN Thermal Protector: Review

Jeg elsker at bruge varme stylingredskaber, så derfor bruger jeg en varmebeskyttende spray hver gang, jeg har tørret mit nyvaskede hår med et håndklæde.

Denne spray gør nøjagtigt det den lover – den fordeles let i håret på få sekunder, har en skøn duft og holder mit hår blødt, skinnende og beskyttet, når jeg bruger hårtørrer og glattejern. 

Faktisk kan den også bruges i tørt hår. Så hvis du sjældent bruger varme stylingredskaber, men godt kan lide at køre et krøllejern gennem dit hår til en særlig lejlighed, kan denne spray også fungere for dig!

I forhold til bæredygtighed, kan NATURIGINs Thermal Protector (og mange af deres hårplejeprodukter) også prale af at være certificeret af Svanemærket, som er en streng certificering, der garanterer at produktet lever op til strenge miljømæssige krav og strenge krav til brug af kemikalier og ingredienser.

NATURIGIN Light Dry Shampoo: Review

Sidst men ikke mindst må min nye favorit opdagelse være NATURIGINs Invisible Dry Shampoo! Jeg elsker at kunne opfriske mit hår uden at skulle vaske det hele tiden, så tørshampoo har været min redning siden teenageårene. 

Jeg var virkelig imponeret over at se, at denne spray også overvejende er lavet med Bio DME, en ikke-giftig drivgas, der er biologisk nedbrydelig og ikke-ætsende. Det betyder, at selve formlen er cirkulær!

Denne tørshampoo går et skridt videre end mit sædvanlige mærke – den er virkelig usynlig! Den giver ingen hvide mærker og passer til alle hårfarver. Den absorberer overskydende olie og får mit hår til at føles rent og friskt igen. Derudover har den en mild duft og virker i mange timer efter påføring! 

Ud af alle produkterne er Colour Lock Shampoo og Colour Lock Conditioner mine favoritter, skarpt efterfulgt af tørshampooen på en tæt andenplads.